Opvallende Single van Zingende Kroegbaas Bertus Sipma

Opvallende Single van Zingende Kroegbaas Bertus Sipma

Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht. Z’n nieuwe single “Geloof Me (Dat dit blijft bestaan)” valt op door de unieke sound die ontworpen is door De Doellaezen, bestaande uit S. Schaafsma & R. Wielstra. ‘Op YouTube staan diverse video’s van hen die duizenden keren bekeken zijn. Ik kwam met de mannen aan de praat en vertelde dat ik een keer iets anders wilde gaan doen. Het duo bleek een studio in Buitenpost te hebben en dat ligt op steenworp afstand van mijn woonplaats. Ze schreven voor mij de tekst en muziek. Het resultaat is best uniek te noemen. De videoclip wordt in de laatste week van augustus opgenomen’, vertelt Bertus.

Bertus runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus aan de Groningerstraat 17 in Surhuisterveen. Hij kan dit goed combineren met z’n optredens. ‘Gelukkig heb ik een goede vrouw en fantastische ouders die er voor me zijn als ik er niet ben. In het café wordt regelmatig live muziek ten gehore gebracht…uiteraard Nederlandstalig’, aldus Bertus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *